TOKAT / TURHAL - Atatürk Anadolu Lisesi

Atatürk Anadolu Lisesi

Varvara Mahallesi Obut Sokak Turhal / TOKAT
Vizyon
Her anlamda nitelikli bir eğitim verilerek öğrenciler ve veliler tarafından öncelikli tercih edilen bir okul haline gelmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek var olan potansiyellerini hedefe ulaşmada kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, düşünce ve davranış bakımından tutarlı, pozitif düşünen, milli, ahlâki ve insanî değerlere sahip, bireysel yeteneklerinin farkına varabilecek ve kapasitesini geliştirerek en üst düzeyde kullanabilecek mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, sorumluluk bilincine sahip, öğrenmeye ve yeniliğe açık bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :2010
Öğretim Şekli :Sabahçı (İkili Eğitim )
07:30 13.30
Doğal Gazlı
İngilizce-Almanca
İlçe dolmuşları, Belediye ve Servisler
Yerleşim Yeri
Turhal Varvara Mahallesi (Geçici olarak İbn-i Sina Ortaokulu Binası kullanılmaktadır.)
İlçe Merkezi